Solutie pentru schimb valutar, omologata in 2002

Solutie pentru schimb valutar, omologata in 2002

Experienta acumulata in cei 10 ani de la conceperea primei aplicatii pentru casele de schimb valutar, a facut ca Anzi Soft sa fie prima firma care a obtinut omologarea unei case de marcat fiscale pe structura computerizata (Exchange POS).

Acest kit fiscal este compus din:

placa fiscala PCI omologata MF/Aviz nr. 158/18.03.2002
imprimanta de bonuri EPSON TM U210A
afisaj client 2x20 caractere
aplicatie schimb valutar

Toate aceste componente si-au dovedit fiabilitatea in timp, fiind utilizate in prezent in peste 200 de puncte de schimb valutar in toata tara.Acest kit fiscal poate fi atasat oricarui calculator incepand cu 486, putand fi instalat pe calculatoarele existente.
Fiabilitatea programului este data de urmatoarele caracteristici: functioneaza sub Dos, nefiind necesara instalarea altor programe cu licente costisitoare (Windows), formatul bazelor de date (dbf) permite prelucrarea lor si cu alte programe (Excel etc), programul ofera peste 20 de rapoarte care raspund tuturor cerintelor de raportare, etc.


La un singur punct de lucru, daca fluxul de clienti o cere si spatiul o permite, pot fi instalate mai multe solutii Exchange POS. De asemenea, optional, kit-ului Exchange POS ii poate fi atasata o imprimanta care sa tipareasca pe format A4

Cere info