Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

21 marketuri SUPERSTAR COM au solutie ANZI SOFT

21 marketuri SUPERSTAR COM au solutie ANZI SOFT

21 marketuri SUPERSTAR COM au solutie ANZI SOFT     Cele patru magazine intrate la sfarsitul anului 2015 in reteaua SUPERSTAR COM ce detine solutia fiscala ANZI SOFT, sunt dispuse in aceeasi zona de Nord a tarii, respectiv Moldova. Echiparea, aceeasi ca si in cazul celorlalte marketuri, cate un PC Fiscal ANZI SOFT (include KIT Fiscal ANZI SOFT) la care s-a conectat un monitor touchscreen si un cantar de check out. Din punctul de vedere al echiparii software, fiecare market detine Soft “ZCasa Touchscreen” pentru front office, “Transmisii date” si “Gestiune” pentru back office. Si aceste marketuri vor fi administrate din sediul central, managerul si intreaga echipa aflata in acest punct au la dispozitie informatiile stocate si prelucrate de Soft “Transmisii date HQ” si “Analiza vanzari HQ”.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info