https://www.high-endrolex.com/30
ANZI SOFT a devenit partenerul ARA ROMANIA
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

ANZI SOFT a devenit partenerul ARA ROMANIA

ANZI SOFT a devenit partenerul ARA ROMANIA

ANZI SOFT a devenit partenerul ARA ROMANIA     Aproape de granita cu Ungaria (Valea lui Mihai in judetul Bihor), ARA ROMANIA a ales din mediul dezvoltatorilor de solutii fiscale, compania ANZI SOFT ca urmare a experientei dobandite pe parcursul celor 23 ani si a portofoliului bogat in piata de retail. ARA ROMANIA este o companie extrem de importanta in sectorul in care activeaza, respectiv cel al productiei de incaltaminte, dar care a decis nu de mult sa deschida si un magazin de prezentare si desfacere. Cum fabrica de incaltaminte este echipata la nivel occidental, magazinul nu putea ramane la un nivel inferior asa ca managerii acestei deosebite companii au ales pentru front office POS-urile touchscreen ANZI SOFT ce includ si KIT-urile fiscale carora li s-au atasat cititoare de coduri de bare de mana, marca Motorola Symbol si Softul “ZCasa touchscreen”, iar in ceea ce priveste back office-ul magazinului s-a optat pentru Soft “Transmisii date” si Soft “Gestiune”. Sediul companiei este echipat de asemenea cu un modul de “Gestiune”  ANZI SOFT, datorita faptului ca receptia produselor este realizata diferit de ceilalti retaileri, situatie cauzata de particularitatile produselor si a modului de lucru ales de aceasta companie. Nu putea lipsi modulul “Analiza vanzari” necesar studierii amanuntite a vanzarilor realizate in acest magazin dar si modulul “Fidelizare clienti”, cel in care se va intretine nomenclatorul de clienti carora li s-au inmanat carduri de fidelitate, premiile acordate si nu in ultimul rand inlesnirea activitatii de marketing.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30