https://www.high-endrolex.com/30
ANZI SOFT a realizat cu succes trecerea la noua cota de TVA 9%
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

ANZI SOFT a realizat cu succes trecerea la noua cota de TVA, 9%

ANZI SOFT a realizat cu succes trecerea la noua cota de TVA, 9%

ANZI SOFT a realizat cu succes trecerea la noua cota de TVA, 9%     Anterior datei de 31.05.2015, ANZI SOFT a pregatit pentru toti partenerii sai o procedura automatizata de trecere a produselor ce se incadreaza in mentiunile Legii nr. 571/2003, de la cota 24% la cea de 9%. Pentru ca softul de "Gestiune" ANZI SOFT faciliteaza alocarea produselor pe "Raioane, Grupe, Subgrupe,.. etc, asignarea acestora la noua cota de TVA a reprezentat o simpla formalitate pentru partenerii nostri in pregatirea bazei de date pentru a rula cu succes patch-ul special dezvoltat de tehnicienii ANZI SOFT. Toate societatile partenere ce au implementata solutia computerizata de retail ANZI SOFT, au beneficiat de suportul specializat al tehnicienilor companiei tinand cont atat de programul acestora cat si de particularitatile mentionate de fiecare in parte astfel incat, in noapte tarziu cand s-au incheiat procedurile tehnice, am putut spune cu mandrie ca totul a decurs asa cum ne asteptam, perfect. 

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30