https://www.high-endrolex.com/30
anzi-soft-are-un-partener-important-la-calarasi
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

ANZI SOFT are un partener important la Calarasi

ANZI SOFT are un partener important la Calarasi

ANZI SOFT are un partener important la Calarasi      ANZI SOFT s-a impus si in orasul Calarasi aducand solutia de gestiune companiei  MARY LORY SRL, care la acest moment detine un depozit central si 9 marketuri aprovizionate de acesta. Conducerea companiei  a optat in prima etapa pentru o echipare software doar in cadrul depozitului central, achizitionand 3 licente de “Gestiune”. Doua din cele 3 licente sunt folosite de personalul companiei pentru receptia marfurilor, realizarea comenzilor la furnizori , verificarea rapoartelor de stoc si a fiselor de produse, realizarii bonurilor de consum (RS pozitiv si negativ), etc, iar cea de-a treia sprijinind activitatea departamentului financiar accesand diferite rapoarte si descarcand in acelasi timp catre programul de contabilitate SAGA, documentele inregistrate in sistemul informatizat ANZI SOFT. Pentru moment, gestionarea tuturor magazinelor se realizeaza doar din depozit, urmand ca in cel mai scurt timp acestea sa treaca la un sistem computerizat de vanzare si gestionare a stocurilor de marfa.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30