https://www.high-endrolex.com/30
POS R314 ANZI SOFT are acoperire națională
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

ANZI SOFT confirmă acoperirea națională – prezență în județul Mureș

ANZI SOFT confirmă acoperirea națională – prezență în județul Mureș

ANZI SOFT confirmă acoperirea națională – prezență în județul Mureș    Administratorul companiei CSABA MAG MIXT SRL prospectând piața de retail împreună cu unul dintre servisanții de case de marcat din județul Mureș, a ales într-un final să poarte discuții cu consultanții ANZI SOFT și să opteze pentru soluția performantă software&hardware fiscală a singurului producător român de Case de Marcat Electronice Fiscale.
   Conducerea societății nu a avut tocmai o sarcină ușoară, aceasta și pentru că efervescenta industrie a retailului românesc pune la dispoziție o multitudine de soluții software&hardware, dar și la nivelul caselor de marcat/imprimantelor fiscale. Market-ul deschis în luna mai a anului curent este unul ce funcționează în sistem autoservire, având la punctul de încasare un POS R314 MAX. Beneficiind pe POS de un soft specializat de vânzare extrem de intuitiv, cu 343 PLU-uri (produse predefinite fără coduri de bare, aflate pe butoanele rapide) grupate pe 7 pagini de câte 49 de produse și cu posibilitatea conectării POS-urilor bancare în mod EFT multiplu, Casa de Marcat Computerizată fabricată de ANZI SOFT în România devine o componentă importantă în angrenajul oricărui market.
   Back office-ul acestui modern magazin este echipat cu performantul soft de gestiune, de asemenea dezvoltat de ANZI SOFT, ce conferă administratorului companiei control, stabilitate și siguranța afacerii.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30