https://www.high-endrolex.com/30
Târgul comercianților și servisanților de case de marcat de la Covasna 2022
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

ANZI SOFT la Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat 2022

ANZI SOFT la Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat 2022

ANZI SOFT la Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat 2022    Toamna anului 2022 a adus în prim plan târgul dedicat profesioniștilor ce activează în piața de retail, un prilej de întâlnire pentru importatorii și producătorii de AMEF (Aparate de Marcat Electronice Fiscale), a celor ce dezvoltă soluții software & hardware pentru această industrie. Fără a fi neapărat o rampă de lansare a noilor tendințe, evenimentul a adus totuși în atenția specialiștilor echipamente, dar și aplicații software care până mai ieri nu erau atât de mediatizate. Se cunoaște faptul că, foarte curând, toate echipamentele de vânzare a produselor/serviciilor care nu implică și un operator/vânzător vor trebui fiscalizate. ANZI SOFT a dorit cu această ocazie să aducă în prim-planul distribuitorilor și servisanților de case de marcat, cel mai nou dintre produsele sale, respectiv modulul fiscal POS R314 – Vending. Pentru că deținem întreg know-how-ul, ANZI SOFT nu avea cum să nu fie pregătită și cu o soluție fiscală specializată destinată Automatelor Comerciale Nesupravegheate (Vending/Vendomate), soluție care combină un Modul Fiscal cu un Modul de Telemetrie în aceeași carcasă.
     Noul echipament fiscal se află în teste de peste un an și jumătate, iar feedback-ul în ceea ce-l privește ne dă mari speranțe că va fi un produs de top, căutat atât de marii jucători cât și de cei cu flote mai reduse. În așteptarea invitației celor de la Institutul Național de Cercetare - Dezvoltare în Informatică – ICI București în vederea omologării AMEF-ului, ANZI SOFT asigură de pe acum potențialii clienți că vom avea cu siguranță un pachet complet și complex, o ofertă extrem de competitivă.
      Cele două variante de POS R314 – Casă de Marcat Computerizată ANZI SOFT (CLASIC și MAX) dedicate exclusiv activității de vânzare cu amănuntul, dar și POS R314 XChange destinat agențiilor de schimb valutar, au întregit tabloul produselor fabricate de compania noastră în România cu care am fost prezenți la acest târg.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info





https://www.high-endrolex.com/30