https://www.high-endrolex.com/30
CIP și SEMICONDUCTOR pentru POS R314, monitoare și cântare
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

CIP-urile necesare semiconductorilor afectează în mod direct și Retail-ul

CIP-urile necesare semiconductorilor afectează în mod direct și Retail-ul

CIP-urile necesare semiconductorilor afectează în mod direct și Retail-ul     De peste jumătate de an, piața de retail resimte o lipsa acută de produse necesare acestui business, datorită penuriei de semiconductori.
Deficitul de cipuri afectează în acest moment întreaga lume, iar acolo unde încă se mai regăsește un stoc de semiconductori, prețul este extrem de ridicat întrucât cererea a depășit cu mult aprovizionarea preexistentă.
    Un motiv evident al deficitului de cipuri și semiconductori este pandemia Covid-19 ce a afectat întreaga planetă și care a determinat un lockdown aproape total. Blocajul instituit rând pe rând celor mai multe dintre companii a făcut ca activitatea personalului angajat, acolo unde a fost posibil, să se desfășoare de acasă în online. Această nouă cultură a Work From Home și Online Education a generat o cerere extrem de mare a unor produse precum: laptop-uri, PC-uri și monitoare, camere web etc.
În concret și pentru piața de retail, cererea s-a concentrat în primul rând pe monitoarele touchscreen, cântare electronice cu sau fără etichetare și anumite tipuri de scanere. Este posibil ca lanțurile de aprovizionare să rămână întrerupte încă mult timp de acum înainte, deoarece cererea este în continuă creștere și se adaugă doar restanțelor pe care producătorii le au.

   Taiwanul, unul din principalii poli ai industriei producătoare de cipuri semiconductoare, a fost afectat în această vară de o secetă severă (de parcă Covid-19 nu ar fi fost de ajuns) ceea ce a făcut ca apa să lipsească perioade mari de timp și astfel s-a mai adăugat un motiv acestei crize, pentru care astăzi cu toții plătim un preț.
Mulți alți factori au determinat această mare criză, dar fără a intra în detalii economice și chiar politice, putem remarca că au fost afectate grav și industrii precum cea a construcției de automobile, a smartphone-urilor, aparaturii medicale, electrocasnicelor, etc.
    Și ANZI SOFT a resemțit acest șoc transmițând unda mai departe clienților aflați în portofoliu, astfel că upgrade-urile de POS R314, implicit livrarea variantei de POS MAX unde este necesar un display touchscreen de 15 inch au avut unele întârzieri.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30