https://www.high-endrolex.com/30
compania-riovirg-continua-investitiile-in-software-ul-performant-anzi-sof
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Compania RIOVIRG continua investitiile in software-ul performant ANZI SOFT – 20.09.2016

Compania RIOVIRG continua investitiile in software-ul performant ANZI SOFT – 20.09.2016

Compania RIOVIRG continua investitiile in software-ul performant ANZI SOFT – 20.09.2016       RIOVIRG SRL  din municipiul Fagaras, adauga cel de-al 6-lea market la reteaua sa de puncte de vanzare in care desfasoara o intensa activitate de retail. Retailerul, a inteles totodata si faptul ca o retea de magazine aflata in expansiune nu poate fi administrata decat prin intermediul unui software cu o bogata experienta, asa incat a decis ca in continuare sa alature strategiei sale compania ANZI SOFT.        
      Market-ul aflat in discutie detine 2 puncte de vanzare, echipate cu PC-uri si monitoare touchscreen, cititoare de coduri de bare Honeywell si Motorola si un performant cantar cu etichetare. Partea fiscala pentru cele 2 puncte de vanzare este data de KIT-urile fiscale by ANZI SOFT, componenta fiscala dezvoltata integral de SC ANZI SOFT SRL. In privinta software-ului, in front office identificam “ZCasa touchscreen”,  pe cand back office-ul va avea  doua module si anume “Transmisii date” (modul responsabil cu transferul informatiilor  front-back office) si “Gestiune” (gestioneaza stocurile, vanzarile, comenzile la furnizori, registru-casa si raport-gestiune, multe alte rapoarte importante).

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30