Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Conectarea POS-urilor bancare la POS R314 ANZI SOFT

Conectarea POS-urilor bancare la POS R314 ANZI SOFT

Conectarea POS-urilor bancare la POS R314 ANZI SOFT    Pentru a răspunde tuturor solicitărilor venite din partea clienților aflați în portofoliu, ANZI SOFT a dezvoltat sistemul de conectare a POS-urilor bancare în mod EFT multiplu.
Un număr din ce în ce mai însemnat de market-uri optează pentru încasarea bonului fiscal și prin intermediul cardului, ceea ce face ca retailerii să dețină în aceste locații tot mai multe POS-uri bancare. Acest tip de plată este reglementat prin legea 209/2016, cunoscută și ca legea cash-back care a apărut ca modificare și completare a OUG 193 din anul 2002 privind sistemele moderne de plată. Legea a intrat în vigoare din prima zi a anului 2017.                       
   Pentru ca activitatea de la casă să se desfășoare fără întârzieri la plata bonului fiscal prin intermediul cardului bancar, ANZI SOFT a dezvoltat și integrat sistemul de plată automat cu mai multe tipuri de POS-uri bancare. La încasarea cu cardul bancar, casierul nu trebuie decât să aleagă butonul corespunzător de pe POS R314 pentru ca plata să se efectueze instant, automat și sigur.

Casa de marcat computerizată POS R314 oferă continuu facilități cerute de piața de retail.
 

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info