https://www.high-endrolex.com/30
Magazinele CAVILAS folosesc POS R314 MAX
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Magazinele CAVILAS se echipează cu POS R314 MAX

Magazinele CAVILAS se echipează cu POS R314 MAX

Magazinele CAVILAS se echipează cu POS R314 MAX    Compania CAVILAS CONSTRUCT SRL ce oferă o serie de produse destinate construcțiilor și bricolajului are în atenție clientul și nevoile acestuia, fapt ce a condus inevitabil și la modernizarea celor patru magazine cu o soluție de vânzare de top oferită de ANZI SOFT SRL.
   După ce au fost prezentate variantele de AMEF destinate activității de vânzare, clientul a ales să achiziționeze performantul POS R314 MAX care printre altele pune la dispoziția casierului un număr de 343 PLU-uri (produse predefinite încărcate pe butoanele rapide) grupate pe 7 pagini de câte 49 de produse, ideal pentru vânzări rapide fără cititor de coduri cu bare. Casa de Marcat Computerizată ANZI SOFT după cum este denumită în Avizul Tehnic nr.83 din 18.12.2018, în varianta POS R314 MAX este cel mai ieftin și competitiv POS de pe piața de retail.
   Front office-ul fiecărui magazin în parte a fost completat cu cititor de coduri cu bare, afișaj de client și sertar de bani. Pe partea de soft, am pus la dispoziția SC CAVILAS CONSTRUCT SRL modulul Transmisii Date care se va conecta la soluția de gestiune deținută anterior de acesta

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30