Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

NITELA NEXT – un market de tip CASH&CARRY

NITELA NEXT – un market de tip CASH&CARRY

NITELA NEXT – un market de tip CASH&CARRY NITELA NEXT, facand parte din grupul NITELA, grup cu o vastă experiență în ceea ce privește distribuția si logistica în zona Olteniei, a deschis un market de tip CASH&CARRY în orașul Râmnicu Vâlcea.
Moderna investiție sub brandul DISCOUNT MARKET are o suprafață de 300 mp și se adresează atât persoanelor fizice cât și juridice, oferind o gamă largă de produse la cele mai bune prețuri din aria sa de acoperire. 
Având la dispoziție mai multe propuneri în ceea ce privește echiparea software&hardware, conducerea societății a hotărât că ceea ce se potrivește cel mai bine tipului de business actual, dar și în ceea ce privește funcționalitățile particulare solicitate, este soluția fiscală și de gestiune ANZI SOFT.
Cu o echipare de top în front office, respectiv cu POS-uri R314 MAX fabricate exclusiv în România de ANZI SOFT, NITELA NEXT și-a asigurat procesul de vânzare a produselor la prețuri diferențiate în funcție de cantitatea achiziționată de client, sistem de vânzare care prinde din ce în ce mai mult teren în piața autohtonă de retail.
Pentru partea de management, market-ul a fost echipat cu cele două aplicații produse de asemenea de ANZI SOFT, este vorba de Transmisii Date și Gestiune. Modulele software ANZI SOFT oferă conducerii societății informații referitoare la recepții, stocuri, vânzări (detaliat pe departamente și raioane), respectiv date financiare, etc.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info