Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Nordul tarii propice pentru ANZI SOFT

Nordul tarii propice pentru ANZI SOFT

Nordul tarii propice pentru ANZI SOFT     Magazinele ce comercializeaza materiale de constructii, de uz gospodaresc, scule si unelte nu sunt straine companiei ANZI SOFT, confirmarea fiind oferita de noul partener, TERMO AMBIENT din orasul Radauti. Numarul mare de articole si gestionarea din ce in ce mai greoaie si cu multe sincope a facut ca administratorul companiei amintite sa studieze piata dezvoltatorilor de solutii de gestiune si sa opteze intr-un final pentru solutia fiscala oferita de ANZI SOFT. Consilierii ANZI SOFT impreuna cu conducerea companiei au ajuns la concluzia ca, pentru magazinul in cauza un punct de vanzare bazat pe un PC fiscal cu monitor touchscreen de 19 inch, scaner de mana, marca Motorola Symobol si Softul “ZCasa touchscreen” este suficient pentru a rezolva problema legata de eficienta vanzarii, respectiv se vor elimina erorile la vanzarea produselor. Back office-ul acestui magazin este echipat cu inca un scaner de mana Motorola Symbol dar si cu o imprimanta de etichete de raft si produse marca Zebra, iar in ceea ce priveste softul, retinem modulele “Transmisii date” si “Gestiune”   

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info