https://www.high-endrolex.com/30
plati-efectuate-direct-din-contul-bancar-fara-a-folosi-cardul
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Plati efectuate direct din contul bancar, fara a folosi cardul

Plati efectuate direct din contul bancar, fara a folosi cardul

Plati efectuate direct din contul bancar, fara a folosi cardul      O modalitate de plata mai sigura si mai simpla la comercianti, este sa ai instalat pe smartphone o aplicatie conectata la contul bancar, tranzactia in sine fiind una cu costuri reduse la jumate (comision de tranzactionare mult mai mic decat in cazul efectuarii de plati cu cardul bancar) si in plus, prin acest mod de plata se evita posibilitatea ca un vanzator sau chelner sa poata retine in vreun fel codul PIN, sa intre in posesia cardului dvs.
   Aceasta varianta de plata la comercianti, poate functiona oriunde exista un echipament fiscal avizat si conform normelor Ministerului Finantelor Publice (casa de marcat sau KIT Fiscal ANZI SOFT), la care se ataseaza un POS generator de coduri QR, conectat la randul sau la banca unde detineti contul, via INTERNET.
In momentul mentionarii valorii totale de plata pe afisajul clientului, produsul sau produsele achizitionate pot fi achitate prin scanarea respectivului QR code generat de POS-ul de coduri (inlocuitorul celui ce solicita un card), chiar cu smartpfone-ul dvs.
    Avantajul acestui sistem inovativ de plata este acela ca veti avea la indemana direct pe telefonul dvs toate bonurile generate ca urmare a platilor efectuate astfel, cum mentionam si anterior scade comisionul la jumatate fata de tranzactiile cu cardul pentru ca nu mai exista intermediari, aplicatia cu ajutorul careia se realizeaza aceste plati este protejata cu parola si retine intreg istoricul tranzactiilor, .. etc. Acest proiect este abia la inceput, insa este posibil ca in viitorul apropiat un astfel de sistem inovator sa aiba succes.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30