https://www.high-endrolex.com/30
POS R314 MAX - Casa de Marcat Computerizat[
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

POS R314 din nou la Rădăuți

POS R314 din nou la Rădăuți

POS R314 din nou la Rădăuți    ANZI SOFT este un nume de referință  în piața de retail, cu o experiență notabilă de 30 ani, argumente suficiente pentru acționariatul MIBENALY din Rădăuți ca să semneze un contract de colaborare pentru echiparea marketului deținut.
 
    În punctul de lucru aparținând societății MIBENALY, se vor comercializa produse FOOD&NON FOOD prin intermediul celor două POS-uri R314 MAX, sisteme fiscale fabricate în România de ANZI SOFT. Conducerea companiei a ales soluția MAX, deoarece ecranul touchscreen de 15 inch oferă posibilitatea încărcării unui număr de 343 de produse predefinite pe butoanele rapide ale aplicației de vânzare - ZSales. Activitatea în market va fi una complexă, motiv care au mai fost achiziționate cântare de check out și cu etichetare, scanere de mână și un terminal de inventariere. Terminalul de inventariere este un echipament care se regăsește din ce în ce mai mult și în magazinele autohtone, fiind un echipament extrem de folositor, utilizat la recepția mărfurilor, verificarea prețurilor și a stocurilor, reținerea acelor produse pentru care urmează să se emită bonuri de consum și, nu în ultimul rând, utilizat la realizarea inventarului.
   Încă de la început, administratorul companiei și-a exprimat în mod direct dorința de a avea un control strict asupra business-ului, astfel că a optat în back office pentru performantul soft de gestiune ANZI SOFT.
Funcționalitățile regăsite în modul de gestiune ce au contact pentru client, au fost:
  • Comanda la furnizor bazat pe VMZ (vânzarea medie zilnică)
  • Rapoartele detaliate cu privire la vânzări și stocuri
  • Inventarul și soluția de PALM (terminal de inventariere)
  • Înregistrarea plăților și încasărilor
  • Raportul centralizator de documente

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30