https://www.high-endrolex.com/30
POS R314 la FAST FOOD
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

POS R314 MAX la FAST – FOOD

POS R314 MAX la FAST – FOOD

POS R314 MAX la FAST – FOOD     La sfârșitul lunii martie s-a deschis în orașul Târgoviște un fast-food ce aparține societății CASA CARTOFULUI SRL în care se comercializează diverse rețete pe bază de cartofi prăjiți, băuturi răcoritoare, respectiv apă plată/minerală. Produsele ingenios prezentate și ambalate sunt  vândute clienților prin intermediul singurei case de marcat computerizate din România – POS R314. Pentru a opera rapid pe casa ANZI SOFT, clientul a ales varianta fiscală de POS R314 MAX care dispune de un monitor touchscreen de 15 inch pe care se regăsesc 343 PLU-uri (produse predefinite fără coduri de bare, aflate pe butoanele rapide). Managerul societății a achiziționat și softul de retail compus din modulul Transmisii Date și de Gestiune, unde pe lăngă gestiunea propriu zisă (aprovizionare, stocuri, rapoarte de vânzare, etc) se pot înregistra rețetarele și descărca automat toate ingredientele prodului final. 

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30