https://www.high-endrolex.com/30
pos-r314-regasit-in-sfera-medicala
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

POS R314 regăsit în sfera medicală

POS R314 regăsit în sfera medicală

POS R314 regăsit în sfera medicală   Agnita se bucură din 11 octombrie 2021 de un nou centru medical, unitate unde se vor oferi servicii de calitate tuturor solicitanților. Unitatea medicală aparținând AGNI MED CLINIQUE SRL va dispune de o serie de cabinete de consultații pe diferite specializări, inclusiv posibilitatea de a se efectua anumite analize. În completarea serviciilor de calitate oferite de această clinică, s-a optat pentru achiziționarea sistemului fiscal POS R314 ANZI SOFT, fabricat integral în România. Opțiunea conducerii pentru această Casă de Marcat Computerizată s-a datorat faptului că este un echipament ce nu ocupă mult spațiu la fișierul clinicii, dar și faptului că toate serviciile oferite beneficiarilor vor putea fi încărcate pe butoanele rapide ale POS-ului, ceea ce face ca viteza de operare a bonului fiscal să fie extrem de rapidă și sigură în același timp.
Încărcarea diferitelor servicii pe butoane, inclusiv modificarea tariferelor este o operațiune la îndemâna personalului ce deservește acest AMEF, nefiind necesară sub nicio formă intervenția vreunui tehnician.
Casă de Marcat Computerizată POS R314 este la acest moment cea mai performantă casă de marcat din piața de retail ce răspunde pe deplin tuturor cerințelor.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30