https://www.high-endrolex.com/30
Produse COM FORTUNA la TARGUL DRAGAICA
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Produsele COM FORTUNA 93 SRL la Târgul Drăgaica din Buzău

Produsele COM FORTUNA 93 SRL la Târgul Drăgaica din Buzău

Produsele COM FORTUNA 93 SRL la Târgul Drăgaica din Buzău    Pentru că societatea COM FORTUNA 93 este una renumită în orașul Buzău, nu putea lipsi de la tradiționalul târg cu rădăcini străvechi organizat de edilii acestui frumos oraș din sudul Moldovei. Societatea va oferi clienților ce se vor perinda la târg, produse realizate în bucătăria proprie dar și diverse produse ambalate, toate acestea comercializate cu soluțiile fiscale de top achiziționate de la ANZI SOFT, mai exact vor fi utilizate POS-urile R314 MAX. Echipamentul fiscal fabricat în România este o casă de marcat computerizată cu un ecran touchscreen generos de 15 inch ce pune la dispoziția casierului un număr de 343 butoane rapide, astfel încât vânzarea să se realizeze rapid și sigur atât pentru client cât și pentru comerciant. Chiar dacă activitatea este una de tip ambulant, compania a dorit să administreze judicios întreg businss-ul și a achiziționat softul necesar de back office, respectiv modulele Transmisii Date și Gestiune, de asemenea puse la dispoziție de ANZI SOFT.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30