https://www.high-endrolex.com/30
RIOVIRG cu aceeasi solutie fiscala, ANZI SOFT
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Reteaua de magazine RIOVIRG au un singur partener, ANZI SOFT

Reteaua de magazine RIOVIRG au un singur partener, ANZI SOFT

   Inceputul lunii octombrie, aduce aduce langa cele trei magazine echipate cu sistem informatic computerizat ANZI SOFT si ultima locatie a retelei RIOVIRG. Cu doua puncte de vanzare echipate din punct de vedere fiscal cu performantul KIT Fiscal ANZI SOFT, cel de-al patrulea magazin al retelei de supermarkerturi RIOVIRG, va fluidiza si eficientiza in primul rand activitatea de vanzare iar in al doilea rand va putea fi manageriat cu strictete ca urmare a informatiilor obtinute din modulul de “Gestiune” ANZI SOFT. Ca si la precedentele supermarketuri, managerul general al RIOVIRG a optat pe langa POS-urile cu KIT Fiscal ANZI SOFT, pentru cititoare de coduri de bare atat de masa cat si de mana, dar si pentru cantar cu etichetare marca CAS. Avand de inregistrat in “Gestiunea” ANZI SOFT un volum foarte mare de marfa, compania RIOVIRG a achizitionat un nou terminal de inventariere care in mod evident va oferi si alte functionalitati (RS, Comenzi,… etc). La nivel software, compania RIOVIRG din Fagaras detine  Soft “ZCasa touchscreen” (soft dedicate activitatii de vanzare), Soft “Transmisii date” (soft ce se ocupa cu transferul informatiilor ) si Soft “Gestiune” (soft ce gestioneaza stocurile, vanzarile, detine mare parte din rapoarte,… etc).

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30