https://www.high-endrolex.com/30
sambata-de-sus-apare-pe-harta-retail-ului-autohton-prin-mijlocirea-anzi-soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Sambata de Sus apare pe harta retail-ului autohton prin mijlocirea ANZI SOFT

Sambata de Sus apare pe harta retail-ului autohton prin mijlocirea ANZI SOFT

Sambata de Sus apare pe harta retail-ului autohton prin mijlocirea ANZI SOFT     5 este numarul de magazine la care a ajuns partenerul ANZI SOFT aflat in regiunea Fagarasului, compania RIOVIRG intelegand trendul actual din retail-ul romanesc, respectiv managementul computerizat si centralizat, intr-o perioada in care expansiunea lanturilor de market-uri&supermarket-uri  internationale este resimtita acut in toate zonele tarii. Comuna Sambata de Sus, cu o atestare documentara de la 1437 s-a imbogatit cu un market modern in care se desfasoara o activitate civilizata si fluenta pe masura perioadei pe care o traversam, un market cu 2 puncte de vanzare echipate cu PC-uri si monitoare touchscreen, cititoare de coduri de bare Honeywell si un performant cantar cu etichetare. Partea fiscala pentru cele 2 puncte de vanzare este data de KIT-urile fiscale by ANZI SOFT, componenta fiscala dezvoltata integral de SC ANZI SOFT SRL.                                                              Ca si la precedentele market-uri vom identifica suita de soft-uri basic, respectiv cel de vanzare “ZCasa touchscreen”, “Transmisii date” (modul responsabil cu transferul informatiilor  front-back office) si “Gestiune” (gestioneaza stocurile, vanzarile, comenzile la furnizori, registru-casa si raport-gestiune, multe alte rapoarte importante).

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30