https://www.high-endrolex.com/30
Casă de marcat computerizată utilizată în mod independent
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

SC CATANI SRL utilizează POS R314 în mod independent

SC CATANI SRL utilizează POS R314 în mod independent

SC CATANI SRL utilizează POS R314 în mod independent   Compania ce-și desfășoară activitatea în județul Vâlcea a dispus achiziționarea unui sistem fiscal avansat care să-i ajute în punctul de vânzare cu mult mai mult decât o face o banală casă de marcat. Punctul de lucru pentru care s-a dorit un AMEF performant este un bar ce comercializează preponderant băuturi alcoolice ambalate, dar și unele ce sunt oferite vrac, la pahar. POS R314 ANZI SOFT a rezolvat în primul rând problema comercializării produselor ce nu sunt ambalate, punând la dispoziția clientului un număr de 64 PLU-uri (pt produse predefinite) grupate pe 4 pagini de câte 16 produse, ceea ce face ca vânzarea să fie extrem de rapidă, fără utilizarea unui cititor de coduri cu bare.
   Clientul, fără a-și dori și o soluție de gestiune, are de acum un sistem fiscal ce-i oferă siguranța produselor vândute, rapiditate și nu în ultimul rând confort operatorului aflat în punctul de vânzare-încasare.
Important de reținut este faptul că personalul din punctul de lucru nu a avut nevoie de școlarizare deoarece aplicația de vânzare este una intuitivă cu mesaje clare și sugestive, respectiv a avut la îndemână manualul de utilizare.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30