https://www.high-endrolex.com/30
Sistemul ergonomic de suporți ANZI SOFT - POS R314
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Sistemul ergonomic de suporți ANZI SOFT, dedicat Casei de Marcat pe Structură Computerizată - POS R314

Sistemul ergonomic de suporți ANZI SOFT, dedicat Casei de Marcat pe Structură Computerizată - POS R314

Sistemul ergonomic de suporți ANZI SOFT, dedicat Casei de Marcat pe Structură Computerizată - POS R314   Acum clienții ANZI SOFT au posibilitatea de a opta pentru sistemul ergonomic de suporți pe care se poate monta Casa de Marcat pe Structură Computerizată - POS R314, POS-ul bancar, respectiv afișajul de client. Modul în care sunt dispuși respectivii suporți oferă casierului posibilitatea de a interacționa rapid cu toate echipamentele și accesoriile disponibile în punctul de încasare, de a avea un câmp vizual foarte mare și nu în ultimul rând, un spațiu aerisit.
ANZI SOFT recomandă acest sistem de suporți pentru siguranță și eficiență în procesul de vânzare, pentru ca lucrătorul comercial să aibă în timpul derulării activității un confort sporit.
   În funcție de necesitățile fiecărui market, putem echipa respectivul sistem cu alte brațe sau suporți suplimentari. Nu trebuie să vă faceți griji în privința cablurilor pentru că acestea nu vor fi expuse la vedere, toate vor trece prin interiorul brațelor, respectiv prin axul central al sistemului de suporți ANZI SOFT.
Personalul tehnic al ANZI SOFT vă va oferi întreaga asistență atât la montajul sistemului de suporți, cât și la instalarea/cablarea tuturor device-urilor din punctul de încasare, inclusiv a casei de marcat pe structură computerizată – POS R314.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30