https://www.high-endrolex.com/30
Soft-ul și AMEF-ul dezvoltate de producătorul ANZI SOFT
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Soft-ul dezvoltat local nu este întotdeauna cel pe care ți-l dorești

Soft-ul dezvoltat local nu este întotdeauna cel pe care ți-l dorești

Soft-ul dezvoltat local nu este întotdeauna cel pe care ți-l dorești      ACTIV ELMAR SERV SRL, un prosper market în care sunt comercializate materiale de construcții, a decis în această primăvară să înlocuiască soluția învechită dezvoltată local, cu performantul sistem fiscal dar și de gestiune oferit de ANZI SOFT. Pentru că decizia de înlocuire a unei soluții de retail nu este întotdeauna la îndemâna comercianților, mai ales când dezvoltatorul este unul local și cunoscut printre cei din branșă, nu la fel au stat lucrurile și în ceea ce privește conducerea acestei companii care a avut puterea de a se detașa în primul rând de argumentele de natură emoțională. Odată depășit acest moment, cei din conducere au avut posibilitatea să gândească la rece și să analizeze în ce măsură soft-ul actual răspunde cerințelor de moment, respectiv dacă producătorul are capacitatea de a răspunde cerințelor sale de dezvoltare.
După câteva sesiuni de discuții și prezentări ale soluției de retail ANZI SOFT avute cu consultanții companiei noastre, decizia a fost cu mult mai ușor de luat deoarece diferențele erau net superioare în favoarea noului soft. La fel de mult a contat și faptul că SC ANZI SOFT SRL este singurul producător român al unei Case de Marcat pe Structură Computerizată, sistem fiscal complex ce răspunde tuturor așteptărilor la nivel de vânzare.
  Contractul încheiat a avut în vedere două Case de Marcat pe Structură Computerizată – POS R314 ANZI SOFT, scanere de mână și terminale de inventariere care să ajute în principal la recepția mărfurilor și la efectuarea inventarului.
POS-ul ANZI SOFT a făcut ca vânzarea să se efectueze extrem de rapid dar și sigur, ceea ce a creat un confort și pentru casieri, dar și pentru board-ul companiei. Un alt argument ce a contat în economia achiziționării sistemului fiscal ANZI SOFT a fost acela că se poate opta pentru generarea automata a unei liste de produse ce anterior au fost tipărite pe bonul fiscal. Am eliminat astfel clasicul bilețel scris de mână ce era înmânat personalului din depozit în vederea identificării și livrării produselor  achiziționate de client.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30