Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Statiunea de tratament Pucioasa detine un market modern

Statiunea de tratament Pucioasa detine un market modern

      Orasul si in acelasi timp statiunea de tratament Pucioasa reprezinta un nou punct pe harta tarii unde programul dedicat activitatii de retail dezvoltat de ANZI SOFT isi face simtita prezenta. CARTAXO MAGIC este compania ce a “indraznit” sa aduca tehnologia si noul, intr-unul din market-urile acestei companii. Centrul orasului Pucioasa gazduieste acest modern market echipat in front office cu un PC fiscal ANZI SOFT (include KIT-ul fiscal) pe care s-a instalat performantul program de vanzare “ZCasa touchscreen”, un monitor touchscreen, cititor de coduri de bare si  doua cantare cu etichetare ACLAS. Seful si managerul de magazin au la dispozitie programul de comunicatie "Transmisii date" iar pentru realizarea receptiilor, verificarea stocurilor, realizarea comenzilor catre furnizori, verificarea diverselor rapoarte si nu numai, complexul modul de “Gestiune”.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info