Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat - 2021

Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat - 2021

Târgul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat - 2021    În perioada 1-3 oct 2021, ANZI SOFT împreună cu partenerul NEXUS MEDIA a participat la târgul organizat de Patronatul Comercianților și Servisanților de Case de Marcat, prilej cu care cei ce activează într-un fel sau altul în industria dedicată cu precădere comerțului cu amănuntul au reușit să facă cunoștință cu noile tendințe software&hardware din domeniu. În cele două zile ale târgului, specialiștii companiilor prezente au putut să prezinte servisanților naționali dar și comercianților, atât casele de marcat aflate deja instalate în piața de retail dar pe care nu toți le cunosc, cât și versiuni mai noi care să trezească interesul pieței.
   În acest segment al noutăților s-a postat și ANZI SOFT care a prezentat numeroșilor servisanți interesați de soluția fiscală produsă integral în România de către o companie românească, noul POS R314 – varianta MAX și numeroasele sale beneficii.
   Tot ca noutate a acestei ediții a târgului, din perspectiva ANZI SOFT a fost și faptul că împreună cu dezvoltatorul NEXUS MEDIA din Iași, am prezentat o soluție software&hardware integrată și performantă pentru comerțul cu amănuntul. Practic Casa de Marcat Computerizată ANZI SOFT - POS R314, s-a integrat cu aplicația NEXUS ERP atât în mod IMPRIMANTĂ FISCALĂ (clientul utilizează aplicația de vânzare NEXUS pe device-ul deținut anterior achiziției POS-ului R314 ANZI SOFT)  cât și în mod INTERFAȚĂ UTILIZATOR (clientul utilizează aplicația de vânzare ANZI SOFT instalată pe echipamentul fiscal – POS R314). Diferența dintre cele două variante disponibile este dată în primul rând de costurile de achiziție, după care se poate discuta și despre multe alte avantaje favorabile variantei prin care operatorul folosește POS R314 în modul INTERFAȚĂ UTILIZATOR.  
Dezvoltatorii și producătorii au adus la cunoștința comercianților de soft versiuni îmbunătățite ale aplicațiilor de GESTIUNE, diverse module SFA, VMS, INVENTARIERE, PRODUCȚIE și CONTABILITATE, dar și o serie de echipamente necesare acestui business prolific cum ar fi: cântare electronice de check out, cu etichetare și platforme, terminale de inventariere și nu numai, diverse modele de scanere aparținând unor branduri recunoscute la nivel național, sisteme avansate de plată, etc.  

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info