https://www.high-endrolex.com/30
Tehnologie ANZI SOFT
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Tehnologie nouă în market-urile aparținând XARA SRL

Tehnologie nouă în market-urile aparținând XARA SRL

Tehnologie nouă în market-urile aparținând XARA SRL    Pentru că administratorul companiei nu mai reușea să managerieze în mod judicios afacerea decât cu mult efort dar și cu erori asumate în unele situații, a admis că este nevoie de tehnologie pentru a rezolva toate aceste aspecte cu care se confrunta de mai mult timp.
Discuțiile purtate cu consilierii ANZI SOFT nu au fost de lungă durată, aceasta și pentru că soluția prezentată de la început a fost una care răspundea tuturor cerințelor, dar și pentru că s-a înțeles de la bun început că numai o soluție computerizată și de ultimă generație poate rezolva o astfel de situație.
Contractul a fost încheiat pentru a echipa cele două magazine aflate în Mediaș și proximitatea orașului, nu în ultimul rând pentru a echipa și sediul central.
    ANZI SOFT a înlocuit banalele case de marcat cu performantele POS-uri R314 în varianta MAX în front office, back office-ul beneficiind de soluția de gestiune ce a fost dezvoltată ani de-a rândul pe baza experienței clienților aflați în portofoliu. În sprijinul Casei de Marcat Computerizate ANZI SOFT – POS R314 am adus scanere Motorola, sertare de bani cu o constituție robustă și un număr suficient de compartimentări și mai ales cântare de check out marca DIGI.
Cele două market-uri sunt administrate la nivelul nomenclatorului unic din sediul central, loc de unde implicit se pot administra prețurile și verifica vânzările/stocurile unităților aflate în teritoriu, astfel încât factorii de decizie ai companiei să poată lua măsurile ce se impun oricând situația o cere.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30