https://www.high-endrolex.com/30
TENECOM FEROV adopta solutiile ANZI SOFT
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

TENECOM FEROV adopta solutiile inovatoare ANZI SOFT

TENECOM FEROV adopta solutiile inovatoare ANZI SOFT

    TENECOM FEROV este o companie indrazneata cu ambitii mari care a semnat de curand un contract de parteneriat cu ANZI SOFT in vederea echiparii magazinului din cartierul Bucurestean Chitila, atat software cat si hardware. Marketul ce va functiona in sistem autozervire se afla intr-o locatie proaspat construita, pentru care managerul si-a dorit o echipare bazata pe PC cu monitor touchscreen, scaner de mana al brand-ului Motorola, cantar de check out dar si cu etichetare. Echiparea software din front office consta in “ZCasa touchscreen” instalat pe respectivul PC, pentru ca in back office sa regasim “Transmisii date” si “Gestiune” by ANZI SOFT, module instalate pe PC-ul din aceasta zona.Software-ul impreuna cu intreg hard-ul se afla conectate intr-o retea interna ce asigura fluxul de informatii intre toate punctele din cadrul acestei incinte. Managerul magazinului are la dispozitie in back office, o serie de rapoarte ce evidentiaza vanzarile, atat la POS cat si cele pe factura din modulul de “Gestiune”, rapoarte ce evidentiaza produsele expirate sau care vor expira in urmatoarea perioada, rapoarte ce pun in evidenta stocurile, multe alte documente ce sprijina concret activitatea oricarui magazin.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30