Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Termenul limită de conectare AMEF la server-ul ANAF

Termenul limită de conectare AMEF la server-ul ANAF

Termenul limită de conectare AMEF la server-ul ANAF    Conform OUG nr.226 din 30 decembrie 2020, noul termen până la care trebuie conectate casele de marcat cu jurnal electronic este de 31 martie 2021, dată ce are în vedere toate categoriile de contribuabili. După cum bine se cunoaște, la nivelul ANAF există un Registru Național de evidență a tuturor caselor de marcat cu jurnal electronic, registru care va susține fiscul în demersul său de a monitoriza toate aceste aparate în timp real. Pentru ca acest deziderat să poată fi atins, companiile aflate în industriile ce utilizează astfel de AMEF-uri sunt obligate să le conecteze la internet pentru ca respectivele date să ajungă la autoritățile fiscale de care aparțin.
   În acest moment clienții ANZI SOFT au fost înștiințați de operațiunile ce urmează să se deruleze, de faptul că în data de 20.01.2021 compania noastră a obținut de la Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică Suplimentul de Aviz Tehnic nr.92.
   Tehnicienii ANZI SOFT au fost special pregătiți pentru procesul de conectare a Casei de Marcat pe Structură Computerizată – POS R314 la serverul ANAF, s-a stabilit concret modul în care se va derula această complexă acțiune astfel încăt totul să decurgă fără sincope, sau întârzieri.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info