https://www.high-endrolex.com/30
SC TOGO SRL cu tehnologie noua - POS R314
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

TOGO SRL accesează tehnologia momentului

TOGO SRL accesează tehnologia momentului

TOGO SRL accesează tehnologia momentului    În plină pandemie, TOGO SRL a luat decizia de a echipa singurul magazin cu o tehnologie de top care să confere societății control și siguranță asupra business-ului. Pentru că spațiul din locația respectivă nu este foarte generos, iar business-ul pentru moment nu este unul de amploare, au fost elemente suficiente pentru a înlocui banala casă de marcat unde vânzarea se realiza 100% manual, lăsând totul la îndemâna casierilor, cu POS R314 varianta CLASIC.
POS R314 CLASIC, este o Casă de Marcat Computerizată (singura din țară) ce are un display touchscreen de 7 inch pe care casierul identifică un soft de retail cu toate funcționalitățile momentului în materie de vânzare, de asemenea, include o imprimantă termică la care se tipăresc bonuri cu o lățime de 57mm. Soft-ul specializat de vânzare cu amănuntul include un număr de 64 PLU-uri, butoane touchscreen rapide pentru vânzarea produselor ce nu au un cod de bare, pentru comercializarea produselor cântăribile, implicit a celor cu o rotație la vânzare extrem de mare.
   Pentru controlul asupra prețurilor și al nomenclatorului de produse s-a optat pentru modulul soft Transmisii Date aflat pe un laptop la sediul societății, comunicația fiind asigurată de VPN-ul ANZI SOFT via INTERNET.

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30