https://www.high-endrolex.com/30
Trecere automata la COTA 9%
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Trecere automata la COTA 9%

Trecere automata la COTA 9%

Trecere automata la COTA 9%     Conform OUG pentru modificarea Legii nr.571/2003 privind codul fiscal,  incepand cu 1 iunie 2015 se va aplica o cota redusa de TVA de 9% la toate alimentele, băuturile nealcoolice și serviciile de alimentație publică.  
  • Se reduce TVA la TOATE alimentele, fara diferentieri (pentru simplificarea aplicarii)
  • Se reduce TVA si la bauturile nealcoolice
  • Se reduce TVA si la serviciile de alimentatie publica
     Pentru a veni in sprijinul tuturor partenerilor ANZI SOFT va comunicam faptul ca avem pregatita o procedura simplificata, automatizata ce va realiza trecerea produselor ce se incadreaza in mentiunile Legii nr. 571/2003, de la cota 24% la cea de 9%.
Patch-ul special dezvoltat de departamentul suport tehnic al ANZI SOFT reprezinta singura modalitate prin care aceste modificari vor fi corecte si conforme.
     Pentru ca procedura automatizata dezvoltata de ANZI SOFT sa poata fi executata, este necesar ca PC-ul pe care este instalata solutia de back office sa fie conectat la INTERNET iar versiunea sa fie cel putin 10.11.29 (29 noiembrie 2010; versiunea se verifica in “Gestiune – Sistem – Despre”). Pentru versiunile mai vechi de data mentionata, este imperios necesar sa se solicite prin e-mail, (suport.retail@anzisoft.ro) up date pentru toate modulele de back office (transmisii date, gestiune, analiza vanzari, fidelizare clienti)
Procedura de urmat:
  • In modulul “Gestiune – Nomenclatoare – Caracteristici se introduce in campul “Caracteristica”, COTA 9 (se scrie de la capat cu litere majuscule – “COTA”, apoi spatiu, cifra “9”; se inchide ecranul)
  • In modulul “Gestiune – Nomenclatoare – Produse”, se realizeaza din partea stanga o filtrare a produselor ce urmeaza a se incadra in cota 9% (dupa: Raion, Grupa, Furnizor)
  • In acelasi ecran, dupa ce au fost filtrate produsele avute in vedere (dupa: Raion, Grupa, Furnizor), se apasa butonul “Batch” (acest buton se afla deasupra celui denumit “Date generale”)
  • In ecranul “Batch”, la Atribut 5 vom selecta caracteristica “COTA 9” (deja inregistrata in caracteristici) si se va apasa butonul “Stabilire caracteristici” (pt exemplificare, vezi poza in attach)
Odata cu trecerea la noua cota de TVA aveti doua optiuni:
  1. Scadeti pretul de vanzare cu TVA inclus dar pastrati adaosul
  2. Cresteti adaosul dar mentineti pretul de vanzare cu TVA inclus, nemodificat
Varianta aleasa de compania dvs va trebui anuntata departamentului suport tehnic al ANZI SOFT (suport.retail@anzisoft.ro). 

Galerie Foto

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30