https://www.high-endrolex.com/30
Soluție Fiscală Pentru Automate Comerciale Nesupravegheate cu Interfețe EXE și MDB
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Soluție Fiscală Pentru Automate Comerciale Nesupravegheate cu Interfețe EXE și MDB

Soluție Fiscală Pentru Automate Comerciale Nesupravegheate cu Interfețe EXE și MDB

Despre Soluție Fiscală Pentru Automate Comerciale Nesupravegheate cu Interfețe EXE și MDB

Soluția Fiscală Avizată Anzi Soft POS R314 – Vending a fost proiectată pentru fiscalizarea automatelor comerciale nesupravegheate care sunt dotate cu ambele interfețe de tip MDB și EXEcutive (probabil 80%-90% din flota actuală existentă în România). Perifericele de plată existente și care comunică prin protocolul MDB se vor conecta după fiscalizare direct în Anzi Soft POS R314 – Vending. Soluția Fiscală Avizată de către Anzi Soft poate gestiona un lanț MDB complet – Coin + Bill + 2 x Cashless.
Soluția Fiscală Avizată Anzi Soft POS R314 – Vending a fost proiectată pentru fiscalizarea automatelor comerciale nesupravegheate care sunt dotate cu ambele interfețe de tip MDB și EXEcutive (probabil 80%-90% din flota actuală existentă în România).
Perifericele de plată existente și care comunică prin protocolul MDB se vor conecta după fiscalizare direct în Anzi Soft POS R314 – Vending. Soluția Fiscală Avizată de către Anzi Soft poate gestiona un lanț MDB complet – Coin + Bill + 2 x Cashless.
 

Soluție 100% legală

Modulul fiscal proiectat și fabricat în România de către Anzi Soft respectă în totalitate prevederile Ordonanței de urgență nr. 28/1999 privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale republicată cât și prevederile Normelor de aplicare republicate fapt dovedit de Avizarea Tehnică data de ICI București.
 

Instalarea efectivăModulul  Fiscal Anzi Soft se conectează în mufa EXE de pe placa de control a vendomatului iar mufa MDB se va sigila în conformitate cu cerințele legale.

 
 
Dacă vendomatul NU are mufă EXE pe placa de control, sau NU doriți funcționarea acestuia în modul EXE, atunci acesta NU este compatibil cu Anzi Soft POSR314 Vending EXE/MDB.
Dacă vendomatul are doar mufă EXE atunci soluția noastră este compatibilă cu condiția utilizării de periferice de plată pe MDB.
 
După conectarea Modului Fiscal direct în portul EXE de pe placa de control a vendomatului trebuie schimbată configurația acestui din modul MDB în modul EXE + Price Holding. În modul Price Holding prețul produsului de pe o anumită spiră/poziție/buton trebuie să fie egal cu numărul spirei/poziției/butonului. Ex prețul unui produs de pe spira 15 va fi egal cu 15. Aceasta este singura modificare care se face și ultima am zice deoarece gestiunea prețurilor produselor se va face de acum încolo de către Modulul Fiscal. Oferim metode moderne de întreținere facilă a bazei de date de produse puse la vânzare în respectiva locație, superioare variantei clasice cu butonatul vendomatului la fiecare schimbare de produs sau preț.
 

Prețuri sau Produse?

Este important de realizat că din momentul fiscalizării veți trece de la liste de prețuri la liste de produse. Produsul distribuit este definit cf legii, pe lângă prețul de vânzare, și de denumire, cotă de TVA și unitate de măsură. Veți avea de gestionat atât prețul cât și cota de TVA aferentă. Spre informare la 1 ianuarie 2023 ora 00h00 taxa pe valoarea adăugată (TVA) a crescut în cazul băuturilor îndulcite de la 9% la 19%. Aceste schimbări se vor face și în viitor, cum le veți gestiona? Folosind Anzi Soft POSR314 Vending, aceste schimbări pot fi gestionate din timp fără să fie nevoie de reprogramarea manuală în noaptea de Revelion, ca în cazul de mai sus sau  oprirea vânzării până la reprogramare. Salvați banii de amenzi și munca departamentului de contabilitate de a corecta situația retroactiv.
Gestiunea produselor  se face local dintr-o aplicație compatibilă cu orice telefon/tabletă/laptop. Indiferent de numărul de vendomate din parcul Operatorului oferim și posibilitatea de a face întreținerea listei de produse centralizat de la sediul central fie pe toată flota fie parțial (ex într-un județ/locație) securizat prin internet.
Prețurile se pot schimba oricând în timpul zilei nefiind condiționate de efectuarea în prealabil a unui raport de închidere fiscală – Raportul Z.  

Acces securizat

Pe lângă securitatea datelor fiscale o dată cu fiscalizarea cu Anzi Soft POSR314 Vending obțineți și o securitate a accesului la vendomat pe bază de user și parolă. Căpătați astfel o trasabilitate a persoanelor autorizate să interacționează cu produsele/setările vendomatului împreună  cu data/ora la care s-a produs acea operație.
 

Uniformizați programarea vendomatelor

Faptul că perifericele de plată sunt complet controlate de către Anzi Soft POS R314 – Vending vă dă posibilitatea de a programa în acesta politica operațională proprie. Creditul maxim care poate fi introdus în aparat, aparatul dă sau nu rest sunt doar două exemple din multe opțiuni disponibile. Mare avantaj este faptul că deși modulul fiscal este instalat pe mai multe modele de vending din flota proprie aceste setări se fac DOAR în modulul fiscal, local sau de la distanță, fără să mai fie nevoie ca un tehnician să butoneze vendomatele. Un plus mare de eficiență și de control.
 

Metode noi de plată

Un alt avantaj a gestiunii directe a perifericelor de plată de către Anzi Soft POS R314 – Vending, implicit a creditului cu care poate opera vendomatul,  este faptul că se pot implementa metode noi de plată care să corespundă cerințelor din ce în ce mai rafinate ale industriei.  Aceste metode dau credit aparatului, credit care se va transforma în produse prin selecția dorită. Având o conectivitate comparabilă cu a unui laptop – 4 x USB, 1 x LAN, 1 x Wireless, la Anzi Soft POS R314 – Vending se pot conecta si alte periferice în afara gamei de periferice de plată pe MDB. Comenzi de tipul Remote Credit sunt și ele disponibile. Sau poate un nou terminal de tip POS bancar legat pe USB. Viitorul va aduce noi tehnologii, veți putea profita din plin de acestea.
 

Metode antifurt

Controlul riguros a fluxurilor de încasări de numerar combinat cu gestiune sumelor distribuite ca rest duc la diminuarea “pierderilor” în urma manipulării casetelor de valori din aparate. Avem experiență de la retail, putem face o diferență în această speță.
  

Produse perisabile

Dacă comercializați produse perisabile vă oferim posibilitate de a vinde doar produsele în termen de garanție și de a primi notificări dacă stocul rămas în vendomat a expirat. Pentru aceasta fillerul trebuie să introducă termenul de valabilitate atunci când aprovizionează aparatul și să așeze corect produsele pe spiră, de rest ne ocupăm noi. Scutiți amenzi și neplăceri cauzate de posibila vânzare a unor produse expirate.
 

Conectare internet

Pentru a satisface cerința legală de raporta online la Serverul Anaf fiecare Client trebuie să asigura o conexiune la internet. Orice stick USB cu cartelă de la orice furnizor de telecomunicații, sau wireless in locație sau o legătura cu fir (LAN) către un router local sunt variante foarte bune.
Dacă tot este obligatorie legătura de internet pentru transferul unor informații care nu aduc un avantaj Operatorului ne-am gândit să oferim și un modul de telemetrie încorporat ca în loc să fie un cost, abonamentul de date să fie o investiție.
 

Telemetrie inclusă

Înglobat în Anzi Soft POS R314 – Vending este un modul de telemetrie care oferă informații valoroase în timp real către Operator. Stocuri online, situație încasări, mesaje din Eva Dts fiind câteva exemple.
 

Rapoarte fiscale

Rapoartele  fiscale trimise către ANAF  nu vă aduc niciun beneficiu direct, sunt doar o cheltuială impusă de lege. Noi vă oferim să vă trimitem în parale rapoartele relevante. Rapoartele Z, rapoarte de vânzări, rapoarte de încasări (gestiune numerar) și alte rapoarte.
 

Soluție modernă

Folosind o tehnologie foarte modernă atât hardware cât și software avem capacități extinse de interfațare programatică cu sistemele operatorului. Aveți deja o aplicație informatică de control a vendomatelor? Vă ajutăm să integrați componentele necesare gestionării listei de produse și de raportare fiscală necesare AnziSoft POSR314 – Vending.
Avem experiență extinsă de interfațări cu sisteme de tip Back Office așa că putem face împreună cu echipa tehnica a operatorului transferul informațiilor către sistemele existente. Dacă nu aveți deja un sistem de BackOffice putem să vă oferim noi unul.
 

 Sumar Beneficii

 • Soluție Avizată, legalitate 100%
 • Perifericele de plată MDB existente deja în aparat sunt 100% compatibile cu POS R314 Vending
 • Acces securizat pe bază de user/parolă
 • Gestiunea facilă locală a produselor de către Filler
 • Gestiunea facilă de la centru a produselor/setărilor
 • Metode antifurt pot scădea ”pierderile”
 • Modul de Telemetrie integrat vă optimizează costurile operaționale și vă crește profitul
 • Platformă tehnică deschisă către viitor, garanția adaptării la cerințe legale noi
 • Posibilitate de integrare cu sisteme de contabilitate/gestiune existente
 • O nouă viață pentru aparatele vechi dotate doar cu port EXE.
 • Proiectat și Fabricat în România de către Anzi Soft srl
 • Mai multe informații gasiți în articolul Anzi Soft MDB Host vs MDB Sniffer

Soluțiile fiscale performante sunt proiectate în așa fel încât să se amortizeze financiar din profitul rezultat prin utilizarea lor. Totuși trecerea de la un sistem clasic cu case de marcat la soluțiile fiscale performante poate implica un efort financiar inițial din partea investitorului.

Pentru a veni în ajutorul clienților săi firma Anzi Soft S.R.L. oferă posibilitatea de achiziționare în rate, cu un avans minim, a soluțiilor fiscale performate pentru magazine și case de schimb valutar. Pentru a obține informații suplimentare despre finanțare vă rugăm să ne contactați pentru a vă putea face o ofertă concretă.

Alege Soluţia Potrivită

Cere info
https://www.high-endrolex.com/30