https://www.high-endrolex.com/30
Anzi Soft este partenerul care m-a sustinut si care mi-a oferit o solutie profesionala de management
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Anzi Soft este partenerul care m-a susținut și care mi-a oferit o soluție profesională de management

Pentru că dețineam un spatiu comercial pe care intenționam să-l aduc la standarde mult mai înalte decât tot ceea ce exista în orațul Găesti, în primăvara anului 2011 am aplicat la “Programul Operational Sectorial – Creșterea Competitivității Economice 2007 – 2013”.

În vederea realizării proiectului aveam nevoie de foarte multe informații tehnice și profesionale pe care nu puteam să le obțin decat de la o societate dezvoltatoare de  tehnologii software&hardware și acea companie a fost Anzi Soft.

Pe lângă oferta  deosebit de atractivă pe care urmam să o depun agenției de resort,  am avut nevoie și de un referat privitor la implementarea “Planului de Afaceri” pe care l-am putut obține tot cu concursul echipei de profesioniști ai  firmei  Anzi Soft, într-un cuvânt, am beneficiat de întregul suport al acestei companii.

Soluția achiziționată este una cât se poate de profesională,  îmi conferă un control deosebit asupra tuturor vânzărilor de pe o zi sau pentru o anumită perioadă, am evidența stocurilor și a miscărilor de marfă, pot genera comenzi la furnizori pe baza vânzărilor medii zilnice sau în funcție de un stoc minim și maxim (și nu dupa bunul plac al agentului de vânzări), pot realiza o serie de oferte promoționale care să-mi aducă beneficii în bani, dar și clienți mai mulți în magazin. 

Colaborarea și suportul acordat de Anzi Soft au fost în totdeauna pertinente și profesionale.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30