https://www.high-endrolex.com/30
Conceptul “Mega Discount” a prins viata cu sustinere Anzi Soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Conceptul “Mega Discount” a prins viață cu susținere Anzi Soft

Proiectul supermarket-ului Doldora Mega Market a fost gândit înca din stadiu incipient ca un concept bazat pe “ Mega Discount”, pe oferte promoționale, pe atragerea clienților către produse de foarte bună calitate și la prețuri imbatabile. 

Odată finalizat acest concept am fost puși în fața altei probleme și anume identificarea unei soluții fiscale computerizate care să îndeplineasca în opinia noastra mai multe obiective: să fie stabilă și robustă din punctul de vedere al stocării și procesării informațiilor de vânzare, să ofere rapoarte de stocuri și miscări marfăa care să ne ajute la emiterea de comenzi către furnizori, să putem avea o evidență clară și control vis a vis de clienții supermarketului și a ofertelor pe care intenționăm să le implementăm și promovăm.

În concluzie, aveam nevoie de o solutie software deosebit de flexibiăa și ușor de manageriat. Am avut la dispoziție mai multe variante de soluții sofware însă numai  ANZI SOFT a răspuns cerințelor și exigențelor noastre.
 
Aplicatia ANZI SOFT ne-a oferit posibilitatea de optimizare a stocurilor ținând cont de tendințele cumpărătorilor, să nu avem în magazin mărfuri greu vandabile, să lansăm comenzi către furnizori bazându-ne doar pe vânzările efective, de asemenea să realizăm nenumărate promoții și oferte speciale.

Deloc de neglijat și extrem de important pentru compania pe care o conduc este faptul că programele ANZI SOFT oferă o multitudine de rapoarte ce pot fi generate atât de modulul de “Gestiune” cât mai ales de cel de “Analiză vânzări”. Cu ajutorul celor două module putem avea o imagine de ansamblu și un control strict asupra activității întregului business acestea generând beneficii considerabile în contul societății. În cele aproximativ opt luni de activitate ANZI SOFT  a răspuns cu promtitudine solicitărilor privind dezvoltarea pe linie software, a acordat suport tehnic la implementarea soluției fiscale computerizate și nu numai.

Pot spune fără să greșesc că avem un parteneriat bazat pe respect, încredere și profesionalism.

 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30