https://www.high-endrolex.com/30
Cu solutiile AnziSoft au un control mai bun al stocurilor si angajatilor
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Cu soluțiile AnziSoft am un control mai bun al stocurilor și angajaților

   Compania Marvan gestioneaza patru magazine alimentare, 2 cu autoservire și unul cu servire la tejghea, situate în orașele Filipestii de Padure și Baicoi. Sunt magazine de proximitate cu suprafețe mai mari de 100 mp, cu 5 POS-uri și un depozit, toate gestionate centralizat. Chiar daca investițiile în retailul local nu sunt mari, concurența este în creștere, mai ales la nivel de preț. Acest aspect a determinat conducerea companiei să investească într-un sistem informatizat pentru a crește eficiența afacerii.

"Folosind aplicațiile marca AnziSoft am o imagine unitară asupra stocurilor și vânzărilor zilnice din fiecare magazin, ceea ce îmi aduce și un control foarte bun al prețurilor și activităților angajaților din fiecare magazin. Pentru mine, controlul angajaților este un aspect foarte important, iar sistemul răspunde acestor cerințe. Un alt aspect important este gestiunea centralizată prin care am redus considerabil numărul deplasărilor între cele două orașe, mai ales că avem și un depozit central de unde se face aprovizionarea și care înseamna o economie de timp și bani. După doar câteva luni de la achiziționarea sistemului informatizat Anzi Soft, am înregistrat o creștere a rulajului și implicit a cifrei de afaceri, aspecte care se vor reflecta în mod evident asupra profitului.

Când am făcut analiza pentru achiziția unui sistem informatizat, soluția propusă de Anzisoft nu a fost nici cea mai scumpă nici cea mai ieftină, însă echipa de consultanți și tehnicieni mi-au lăsat o bună impresie. Au fost hotărâți ăi mai seriosi decât concurenții și au știu să-și vândă produsul. Sunt convins că magazinele Marvan vor avea o dezvoltare mai rapidă alături de AnziSoft."
 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30