https://www.high-endrolex.com/30
cu-sprijinul-programului-anzi-soft-am-reusit-sa-fim-mai-competitivi
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Cu sprijinul programului ANZI SOFT am reușit să fim mai competitivi

   Pot spune că de la începutul implementării soluției de gestiune și ulterior dezvoltărilor personalizate solicitate, implicarea a fost totală atît din partea colegilor mei care au interacționat foarte mult cu programul instalat în magazine și sediul central, fiind cei care au sesizat și raportat nevoile noastre particulare, cât și din partea ANZI SOFT prin departamentele dezvoltare și suport tehnic ce au răspuns de cele mai multe ori foarte rapid, pozitiv de fiecare dată.
    Introducerea unui astfel de program de gestiune a produs la nivelul companiei COM FORTUNA 93 multe schimbări în bine, chiar dacă de ce să nu recunosc, în foarte multe momente nervii au fost întinși la maxim de ambele părti, însă toate acestea doar în sens pozitiv.Partea cea mai bună este că s-au găsit de fiecare dată rezolvări oportune situațiilor apărute la un moment dat, că toți cei implicați au colaborat extrem de concis și rapid, că în fiecare zi din momentul implementării soluției de gestiune ANZI SOFT am reusit să folosim și mai judicios programul instalat în rețeaua de magazine a companiei.
    Trebuie să subliniez de asemenea faptul că o parte considerabilă dintre utilizatorii programului ANZI SOFT sunt mult mai receptivi și activi la ceea ce cere și oferă softul implementat de cât erau la început, pentru că: a fost teama de nou, dar și ieșirea din confortul oferit de locul de muncă prin lipsa raportărilor către șef, a inexistenței controlului în general, sunt doar câteva dintre aspectele ce au șicanat la început. Astăzi, comunicarea între toate departamentele COM FORTUNA 93 prin prisma raportărilor transmise de programul ANZI SOFT, este una mult mai clară, mai concludentă, mai utilă. Multe dintre raportări ne-au ajutat la pregătirea comenzilor și înaintarea acestora către furnizori înainte ca aceștia să ne propună ceva doar în folosul lor, la achizitia anumitor produse astfel încât să evităm blocajul pe marfă greu vandabilă, la analiza stocurilor și vânzărilor pe game de produse pentru anumite perioade. Eu rămân în continuare un susținător fervent a nevoii de colaborare, astfel încât să putem dezvolta și cu sprijinul ANZI SOFT, business-ul companiei COM FORTUNA 93.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30