https://www.high-endrolex.com/30
Geopet Prod Com SRL recomanda solutiile Anzi Soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Geopet Prod Com SRL recomandă soluțiile Anzi Soft

Anzi Soft a însemnat pentru magazinul nostru începutul unei schimbări ce era necesară de mult timp. Am început prin a analiza nevoile magazinului din punct de vedere al organizării, al gestiunii, al vitezei de lucru, al optimizării comenzilor, al controlului banilor ș.a.m.d. și am făcut asta împreună cu ei.

Nu a fost ușor deloc, dar, am primit o susținere foarte bună din partea departamentului de vânzari Anzi Soft și am reușit să stabilim exact ce ne trebuie din punct de vedere hardware și software pentru modernizarea magazinului pe partea de vânzare și back-office într-un timp destul de scurt. Am primit totodată de la ei și o ofertă de preț avantajoasă cu posibilitatea de a achita într-un sistem eșalonat de rate pe parcursul unui an calendaristic, ceea ce ne-a ajutat destul de mult la demararea proiectului .

Suntem deja la 7 luni de la demamararea proiectului și putem spune că mergem din ce în ce mai bine datorită soluției fiscale Anzi Soft . Mai avem mult de muncă dar suntem pe drumul cel bun. Vă recomand să investiți în soluțiile fiscale performante Anzi Soft.

 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30