https://www.high-endrolex.com/30
Gioconda SRL recomanda Anzi Soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Gioconda SRL recomandă Anzi Soft

Începutul anului 2012, (un nou an greu pt. comerțul cu amănuntul din Romania) m-a obligat să caut o modalitate de a-mi eficientiza activitatea, iar singrurul mod prin care pot face lucrul acesta este printr-un control mult mai strict și mai sigur al activității mele. Am apelat atunci la cațiva furnizori de solutii de gestiune și am fost pusă în fața unei dileme: să cumpăr o soluție ieftină care nu-mi oferă nimic mai mult decat o situație aproximativă a stocurilor și a vânzărilor sau să investesc într-o solutie, de calitate, cu experiență, testată în mii de puncte de vânzare, cu rapoarte detaliate pe baza cărora pot lua decizii importante la nivel managerial.

Singurii care m-au ajutat în luarea unei decizii au fost Anzi Soft, ei mi-au demonstrat concret cu ce mă poate ajuta solutia lor performantă, câat de ușor se operează, cât de repede se implementează, cât de vastă este experiența lor în domeniul de retail și cât de repede se poate amortiza o astfel de investiție dacă folosim sistemul la adevărata lui capacitate.

Am decis atunci să pornesc pe noul meu drum, cu încredere, împreună cu AnziSoft și sunt conștientă că am luat cea mai bună decizie. După 3 luni de folosință, am realizat că trebuia să fac pasul ăsta cu mult timp în urmă; Am o viteză foarte mare la vânzare, am o situație clară a intrărilor și ieșirilor de marfă, am rapoarte detaliate legate de performanțele angajaților, calcul de rotatie a mărfurilor și profitabilitate și deja simt o îmbunătățire a vânzărilor și o scădere a pierderilor. Deja mă gândesc la viitor pt. că în felul acesta mă pot dezvolta fără să muncesc mai mult și am început să pun pe hârtie următorul meu proiect alături de AnziSoft.

Vreau să multumesc Anzi Soft pentru că ne sprijină în a deveni mai buni și a câștiga mai mult având totodată și timpul necesar de a mă bucura de aceste câștiguri.

Recomand Anzi Soft tuturor magazinelor indiferent de dimensiune; Faceți o investiție bazată pe experiența și performanță; Alături de Anzi Soft aveți garanția unei soluții stabile și a unei echipe profesioniste care face față cu brio oricărei cerințe.
 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30