Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Implementare cu succes a unei soluții fiscale de tip terminal Kiosk (Self Service)

    Am plăcerea de a recomanda serviciile de dezvoltare și de integrare personalizate și soluțiile fiscale ale ANZI SOFT, cu care GLOBAL SYSTEMS COMMUNICATIONS  a colaborat în luna iulie a anului 2022 într-un proiect particularizat pentru nevoile unui client terț într-un sistem complex de control acces cu plata cu card bancar.
   Răspunsul la solicitările adresate a fost întotdeauna prompt și adaptat la cerințele noastre, la un înalt nivel de profesionalism.
   Doresc să mulțumesc și pe această cale membrilor echipei cu care am colaborat timp de câteva săptămâni. Au dat dovadă de seriozitate și de excelentă coordonare, tratând de multe ori proactiv probleme specifice soluției tehnice. Au înteles termenul scurt pe care îl aveam la dispoziție pentru finalizarea lucrării și au respectat deadline-ul stabilit la începutul discuțiilor. Fiecare membru al echipei știa cu exactitate ce are de făcut, astfel încât nu a fost nevoie să alocăm mult timp pentru monitorizarea progreselor în execuție.
Au fost respectate toate cerințele stricte ale proiectului, iar calitatea lucrării, din punct de vedere tehnic și estetic, este excelentă. Menționez că am achiziționat și echipamente de la ANZI SOFT care s-au dovedit a fi de cea mai bună calitate și care au fost livrate la timp.
    Cu siguranță vom apela și în viitor la serviciile acestei companii, pe care o recomand cu căldură.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info