https://www.high-endrolex.com/30
Intermarket Bucureti va recomanda sa folositi solutiile fiscale Anzi Soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Intermarket Bucureti vă recomandă să folosiți soluțiile fiscale Anzi Soft

Deși aveam și foloseam un sistem de gestiune în supermarket-ul meu, din dorința de a evolua și a dezvolta compania (împreuna cu un nou brand și anume Maia Market), acum 6 luni am fost nevoit să-mi schimb și sistemul de gestiune deoarece cel actual nu mai putea face față nevoilor mele. Aveam nevoie de un sistem performant, flexibil și ușor de operat.

Dintre toți furnizorii de soluții de gestiune am ales 2 dintre cei mai buni și am început să compar soluțiile pentru a o găsi pe cea care se potrivește cel mai bine modului meu de lucru dar și perspectivelor mele de viitor.

În această comparație am ținut cont de performanțe, interfață, preț, competente, rapoartele oferite, stabilitate, corectitudine și promtitudinea găsiri unor soluții la cerințele mele de dezvoltare. După 2 săptămâni în care am participat la prezentări, demonstrații și negocieri, singurii care s-au ridicat la așteptările mele și care mi-au demonstrat care sunt beneficiile soluției de retail, au fost cei de la Anzi Soft (o companie din Bucuresti cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul retail-ului ce oferă soluții fiscale performante, complete și specializate pentru acest domeniu).

Am luat decizia de a imlementa cu ei și după 6 luni de întrebuințare pe partea de gestiune, vânzare, analiză a vânzărilor și dezvoltare, pot spune că am luat decizia cea mai bună. Încă de la început AnziSoft a răspuns cerințelor mele, de la implementare, consiliere, promtitudinea dezvoltărilor, corectitudine față de client, seriozitate, competențe și prețuri; Mi-au demonstrat că sunt cu adevărat profesioniști și că stăpânesc domeniul în care activează.

Pe aceasta cale vreau să mulțumesc Anzi Soft pentru acest parteneriat, pentru profesionalismul de care dau dovadă, pentru tot suportul lor de până acum și pentru susținerea proiectelor mele viitoare. Recomand Ansi Soft tuturor companiilor care vor să-și eficientizeze activitatea, să aibă un control puternic al activității și al angajaților, să câștige mai mult muncind mai puțin și să investească în viitorul companiei lor.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30