https://www.high-endrolex.com/30
profesionalismul-si-experienta-este-ceea-ce-caracterizeaza-activitatea-departamentelor-de-vanzari-si-suport-tehnic-anzi-soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Profesionalismul și experiența, este ceea ce caracterizează activitatea departamentelor de vânzări și suport tehnic ANZI SOFT

    Suntem parteneri de mai bine de un an de zile, timp în care ne-am bucurat de serviciile de calitate oferite de ANZI SOFT.
În momentul în care ne-am hotărât că este nevoie de o schimbare care săa îmbunătățească bunul mers al activității desfășurate, dar si pentru a ne ușura munca depusă, departamentul de vânzări ANZI SOFT a reușit să stabilească și să ne ofere tot ce aveam nevoie privitor la partea de front și back office a magazinului TERMO AMBIENT. Timpul de instalare a fost unul foarte scurt, iar prețul unul atractiv și competitiv.
     Colaborarea cu departamentul suport tehnic este una foarte bună, solicitările noastre sunt rezolvate cu promptitudine și conform cu contractul de suport tehnic încheiat.
Profesionalismul și experiența, caracterizează activitatea departamentelor de vânzări și suport tehnic ANZI SOFT, nu odată am fost consiliați astfel încât activitatea să se desfășoare într-un sens benefic companiei noastre. Pentru noi ANZI SOFT a însemnat schimbarea de care aveam nevoie și motivul pentru evolutia TERMO AMBIENT. Cu ajutorul aplicațiilor oferite de ANZI SOFT, avem o evidență clară în ceea ce privește intrările și ieșirile de marfă, viteza în vânzări, rapoartele zilnice.
      ANZI SOFT este primul program de gestiune instalat în cadrul magazinului nostru, pe care am învățat destul de rapid să lucrăm, fiind un program accesibil pentru tot personalul, indiferent de nivelul de pregătire.

Mulțumim, pentru că ne ajutati să ne desfășurăm activitatea!

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30