https://www.high-endrolex.com/30
Soluție computerizată de vânzare - POS R314 MAX
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Soluție de vânzare de top – POS R314 MAX

De curând, TOP SHOES & MORE ROMANIA SRL a ales să tranziteze către varianta POS R314 MAX de care suntem extrem de încântați, în primul rând pentru faptul că din punct de vedere vizual arată ca un POS all in one dar fără a fi nevoiți să achiziționăm și o licență Windows, totul la un cost cu mult mai bun.
Din punctul de vedere al funcționalităților, POS R314 MAX oferă tot ceea ce este necesar activității de retail iar soft-ul de vânzare preinstalat pe sistemul fiscal fabricat de ANZI SOFT este unul extrem de intuitiv oferind operatorilor de casă un confort sporit.
Dintre toate funcționalitățile opționale puse la dispoziție la Casa de Marcat Computerizată ANZI SOFT, am optat pentru conectarea POS-ului Bancar, pentru Promoții pe bază de CARD-uri de clienți și Căutare a produsului după denumire. Pentru partea de back office am ales să utilizăm VPN-ul creat de ANZI SOFT pentru o comunicație securizată între PC-urile din magazine și sediul central.
 
Răzvan BALMOȘ - Director vânzări
TOP SHOES & MORE ROMANIA SRL
 

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30