https://www.high-endrolex.com/30
Strivex Recomanda Anzi Soft
Cum te putem ajuta?
021.22.22.554

Testimoniale

Parerile clientilor AnziSoft.ro

Strivex Recomandă Anzi Soft

Cu un an în urma am pus bazele unui proiect de extindere și evolutie a companiei, plan care cuprindea deschiderea unei noi măcelarii Strivex și modernizarea sistemului de vânzare practicat în prezent; conceptul fiind îmbinarea comerțului tradițional (vitrina asistată) cu eficiența unui sistem de gestiune și vânzare care să mulțumească clientul prin eliminarea factorului indecizie și în același timp să asigure administrarea și gestionarea mărfurilor, eliminarea pierderilor și stoparea fraudelor.

Argumentele pe baza cărora am ales Anzi Soft au fost cele subliniate mai sus iar în cele câteva luni de utilizare a softului am constatat acuratețea modului de gestionare scriptică și lejeritatea utilizării programului cunoscând doar câteva elemente de baza ale gestiunii mărfurilor.

Anzi Soft, prin specialiștii săi mi-au pus la dispoziție întregul suport logistic în faza demarării proiectului, echipament tehnic (cititoare de coduri de bare, software, rețea IT, formator pentru instruirea personalului, etc), consumabile (role și riboane pentru imprimante, etichete pentru cântare), perioada de grație pentru pregătirea personalului după lansarea programului în cazul în care situația o cere și asistența periodică.

Acum am certitudinea că datorită Anzi Soft pierderile inerente în comertul cu produse de măcelărie s-au diminuat.

Recomand Anzi Soft firmelor care activează în domeniul comerțului cu carne și produse din carne și celor care vor să-și gestioneze capitalul spre o investiție rentabilă și rapid amortizabilă.

Produse Recomandate

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft POS R314 - MAX

Anzi Soft R314 - MAX este POS-ul de care aveați nevoie pentru modernizarea afacerii. Aspect elegant și performanță la un preț foarte bun.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314

Anzi Soft POS R314

AnziSoft POS R314 este fie cea mai performantă casă de marcat fie cel mai mic POS mare în funcție de cum priviți.

Vezi Detalii

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 - XChange

Anzi Soft POS R314 XChange este soluția perfectă pentru casele de schimb valutar moderne. Tot ce este nevoie pentru funcționarea punctului de schimb valutar…

Vezi Detalii

Cere info

https://www.high-endrolex.com/30